Vacatures bij Qamel

Qamel is een e-mail marketing en marketing automation specialist. De werksfeer is informeel, maar professionaliteit staat voorop. Qamel is niet het grootste, wel het beste e-marketing bureau van Nederland. Kennis vergaren en delen is één van onze belangrijkste kernwaarden.

We zoeken enthousiaste collega’s die toegevoegde waarde leveren aan onze klanten. Heb jij een passie voor online communicatie en/of ben je sterk in techniek en denk je bij Qamel te passen? Reageer dan op één van de onderstaande functies en neem contact met ons op!

Vacature Online Marketeer / E-mail Marketing consultant

Dit de kans voor jou als Online Marketing Professional om de volgende carrièrestap te maken. In het dynamische vakgebied van leadmanagement (inbound marketing en lead nurturing) realiseer je de beste respons en conversies voor bedrijven en goede doelen bij een toonaangevend e-mail marketing bureau. Bij Qamel krijg je volop de kans je kwaliteit, kennis en kunde verder te ontwikkelen.

Bekijk deze vacature ook op Nationale Vacaturebank!

Stage Marketing & Communicatie (meewerk- en afstudeerstage)

Wil je in plaats van aan de zijlijn staan, het speelveld van marketingcommunicatie betreden? Bij Qamel staan de deuren voor je open en nemen we je mee in onze dagelijkse processen maar leer je ook hoe het is om projectmatig aan de slag te gaan! Nieuwsbrieven versturen, blogartikelen schrijven, relaties onderhouden, webinars organiseren, het is de dagelijkse gang van zaken. Zullen we het samen coördineren?

Campaign- en Webdeveloper

Samen met e-marketing consultants lever je campagnes of e-mailings op aan onze klanten. Je zorgt onder andere voor de set-up van omgevingen (Lyris HQ, Copernica, MyCampaigner, websites, tools) die we gebruiken voor de implementatie. Je speelt een centrale rol in de selectie, procedures en standaards rond deze tools.

Je kunt ook “open” solliciteren op andere functies. Soms geeft ons dat een reden om versneld de procedure in gang te zetten. Het geeft je een kans om bovenaan de lijst te staan. Stuur je open sollicitatie naar: iksolliciteer@qamel.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Man kijkt door camera uitgebeeld met handen
Alles draait om kennis!
Qamel assisteert bij e-mail campagnes, geeft advies en heeft de tools.
Vraag een gratis strategiesessie aan

VOLG ONS