Online Marketeer / E-mail Marketing Consultant

Functieomschrijving

Kom werken bij het beste e-mail marketing bureau van Nederland!

Heb jij ambitie en genoeg talent voor online marketing? Vind je e-mailmarketing een leuk en nuttig kanaal en krijg je een glimlach op je gezicht van mooie respons- en conversiecijfers? Kom ons team versterken want dan zijn wij opzoek naar jou! Als e-mail marketeer bij Qamel werk je bij het beste bureau en stap je in een enthousiast team waarbij je volop de kans krijgt om je kwaliteit, kennis en kunde toe te passen en te ontwikkelen.

Als e-mail marketeer bij Qamel assisteer en adviseer je onze klanten bij het maken van e-mailings en campagnes. Je voert uit en coördineert (externe) activiteiten en bent in staat om het gehele proces te begeleiden van offerte tot verzending en rapportages. Je zorgt voor toegevoegde waarde en perfecte communicatie met klanten van Qamel. Op strategisch niveau vertaal je doelstellingen van klanten in e-mailcampagnes, lead nurturing programma’s, landingspagina’s en eventuele inbound marketing tactieken.

Functie-eisen

Je bent een representatief persoon en wil continu de laatste vakontwikkelingen volgen. Ook ben je commercieel en weet je klanten te overtuigen gebruik te maken van onze diensten door ze de toegevoegde waarde van Qamel te tonen.

 • Je hebt een HBO of academisch werk- en denkniveau;
 • Belangstelling voor online marketing en bij voorkeur voor e-mailmarketing. Interesse in B2B en goede doelen;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur ook de Engelse. Je hebt schrijftalent;
 • Woonachtig in een straal van 30 km rond Nieuwegein, bijvoorbeeld Utrecht, Houten, Vianen, Maarssen, Amersfoort en Hilversum.

Ben jij pas afgestudeerd en heb je nog geen ervaring? Qamel biedt je een traineeship aan!

Ben je pas afgestudeerd en een startende HBO of WO-er? Dit is jouw kans om door te groeien! Qamel biedt je de mogelijkheid om jezelf in 2 tot 3 jaar te ontwikkelen tot een doorgewinterde online (e-mail) marketeer! Je ontwikkelt jezelf vakinhoudelijk maar ook op persoonlijk- en strategisch niveau. Je zal begeleid worden door ervaren collega’s en krijgt de gelegenheid cursussen en opleidingen te volgen.


Wat kun je van ons verwachten?

Een leuk team collega’s in een open, licht, relaxed en goed bereikbaar kantoor in Centraal-Nederland;
Samenwerken met marketing professionals uit de top van het bedrijfsleven en non-profit organisaties;
Goed salaris (met bonusregeling) en laptop, tablet of smartphone.

Bedrijfsprofiel

Qamel positioneert zich als e-mailmarketing specialist. Qamel is al 14 jaar een toonaangevend bureau; je vindt bij ons veel kennis en ervaring. We helpen organisaties meer resultaat uit online marketing te halen door het slim en vernieuwend inzetten en integreren van e-mail. We richten ons met name op B2B en goede doelen.

Bedrijfscultuur

 • Open en informeel;
 • Niet de grootste, wel het beste e-marketing bureau met de meeste kennis;
 • Resultaat voor de klant staat centraal;
 • Aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling;
 • Kansen creëren, benutten en leuke (nieuwe) dingen doen.

Interesse in deze functie? Herken jij jezelf in dit profiel en voel jij je thuis in een ambitieuze organisatie met passie voor e-mailmarketing? Stuur je motivatie en Curriculim Vitae t.a.v. Bert-Jan van Rein naar iksolliciteer@qamel.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil jij consultant voor top organisaties in B2B en Charity worden?
Solliciteer dan op deze functie!

 • We zoeken een creatief persoon met ook een tikje perfectionisme
 • Je werkt met marketing professionals van toonaangevende organisaties
 • Elke dag e-marketing leren en toepassen

VOLG ONS