Qamel nu gecertificeerd SharpSpring Platinum Partner

SharpSpring heeft ons de afgelopen maand de hoogst mogelijke partnerstatus uitgereikt. Wij zijn trots te mogen mededelen dat wij niet Gold, maar SharpSpring Platinum partner zijn in het partner certification program van SharpSpring!

SharpSpring Platinum Partner

SharpSpring Platinum partner: Expert Marketing Automation

Rick Carlson, CEO van SharpSpring zegt hierover:  “When a partner goes the extra mile to obtain this level of certification, we know they truly understand the value of marketing automation and that they’re committed to driving the highest results for their clients.”. Kortom SharpSpring weet en vertrouwt erop dat Qamel alles in huis heeft om de Marketing Automation van haar klanten optimaal in te richten om de beste resultaten te behalen. Dat is dan ook hetgeen waarnaar Qamel streeft.

Bert-Jan van Rein, CEO van Qamel zegt hierover: “We hebben er hard voor gewerkt en zijn super trots dat SharpSpring ons de erkenning geeft. Wij zien en weten wat het is belang van Marketing Automation en kunnen het met SharpSpring voor klanten kundig inrichten om het gewenste resultaat te behalen.”

Qamel en Marketing Automation

Qamel is een gespecialiseerd Nederlands e-mailmarketing en marketing automation bureau. Sinds 2002 zijn wij expert in online communicatie. Al onze kennis en ervaring zetten we in voor onze klanten, zodat ze meer resultaat met marketing automation behalen. Omdat onze focus 100% marketing automation is, hebben wij onze werkwijze hierop aangepast. Anders dan bij andere online marketing diensten is marketing automation wat technischer en heeft verschillende disciplines nodig: o.a. analyse, e-mail, content en scoring.

Wil je meer weten over marketing automation? In onze whitepaper leggen wij uit wat Marketing Automation precies is, en hoe dit invloed heeft op je (toekomstige) resultaten.

Wil jij weten wat Marketing Automation voor jou kan betekenen? Tijdens een gratis workshop leer je onder andere strategieën die je kunt volgen en welke software je kunt inzetten voor marketing automation.

 

VOLG ONS