E-mail marketing software

Copernica: Krachtige e-mail marketing software

Copernica marketing softwareCopernica is een Nederlandse ontwikkelaar van e-mail marketing software en e-mailoplossingen. Copernica biedt gebruikers een krachtige toolset voor het beheren, creëren en versturen van gepersonaliseerde online marketingcampagnes.

Qamel is geregistreerd partner van Copernica. Copernica Marketing Software is dé oplossing om je eigen geavanceerde marketingcampagnes op te zetten. Beheer je doelgroepen, maak je eigen e-mailings en webpagina’s of stel een campagne op met mobile, social of print.

>> Bekijk hier de voordelen van Copernica.

MailPlus

E-mail marketing softwareMailPlus is een e-mail marketing service provider met ruim 2.700 klanten in de Benelux. Sinds 2004 levert MailPlus e-mail marketing software. Deze cloud software wordt in eigen beheer onder het mom van ‘one size fits none’ ontwikkeld. Zo heeft MailPlus specifieke oplossingen voor marketeers, webwinkeliers en franchiseformules.

Qamel is geregistreerd partner van MailPlus. Met MailPlus maak je zelf snel en gemakkelijk e-mail nieuwsbrieven, webformulieren, enquêtes, SMS campagnes, landingspagina’s en automatische multichannel campagnes. De software is gericht op de niet-technische marketeers die geweldige resultaten willen behalen.

>> Bekijk hier de voordelen van MailPlus

SharpSpring Mail+: e-mail marketing automation

SharpSpring Mailplus is dé oplossing tussen e-mail marketing en marketing automation in. Met SharpSpring Mail+ kan je aan de slag met de e-mail editor, geavanceerde e-mail rapportages, landingspagina’s en blogs, e-mail automation, formulieren en dynamische e-mail content. De overstap vanaf e-mail marketing naar marketing automation is met SharpSpring gemakkelijk te maken.

>> Bekijk hier de voordelen van SharpSpring Mail+

MailChimp

MailChimp is met 15 miljoen gebruikers ’s werelds grootste e-mail marketing platform. Van kleine e-commerce winkels tot grote online retailers. Maak je nieuwsbrief of promotiemailing op in MailChimp en blijf in contact met je prospects en klanten. MailChimp is zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt periodieke nieuwsbrieven vormgeven, e-mailmarketing campagnes plannen en bijhouden en een strategie formuleren voor je online communicatie.

>> Bekijk hier de voordelen van MailChimp


Alles draait om kennis!
Regelmatig organiseren wij kennissessies over verschillende e-mail marketing onderwerpen. Elk begin is moeilijk.

Qamel helpt je graag op weg in de wereld van e-mail marketing.

Vraag een gratis strategiesessie aan

VOLG ONS