E-mail marketing software

Copernica: Krachtige e-mail marketing software

Copernica marketing softwareCopernica is een Nederlandse ontwikkelaar van e-mail marketing software en e-mailoplossingen. Copernica biedt gebruikers een krachtige toolset voor het beheren, creëren en versturen van gepersonaliseerde online marketingcampagnes.

Copernica Marketing Software is dé oplossing om je eigen geavanceerde marketingcampagnes op te zetten. Beheer je doelgroepen, maak je eigen e-mailings en webpagina’s of stel een campagne op met mobile, social of print.

Qamel is geregistreerd partner van Copernica.

>> Bekijk hier de voordelen van Copernica.

SharpSpring: e-mail marketing automation

SharpSpring is dé oplossing tussen e-mail marketing en marketing automation in. Met SharpSpring kan je aan de slag met de e-mail editor, geavanceerde e-mail rapportages, landingspagina’s en blogs, e-mail automation, formulieren en dynamische e-mail content. De overstap vanaf e-mail marketing naar marketing automation is met SharpSpring gemakkelijk te maken.

Qamel is geregistreerd Gold Partner van SharpSpring.

>> Bekijk hier de voordelen van SharpSpring

MailChimp

MailChimp is met 15 miljoen gebruikers ’s werelds grootste e-mail marketing platform. Van kleine e-commerce winkels tot grote online retailers. Maak je nieuwsbrief of promotiemailing op in MailChimp en blijf in contact met je prospects en klanten. MailChimp is zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt periodieke nieuwsbrieven vormgeven, e-mailmarketing campagnes plannen en bijhouden en een strategie formuleren voor je online communicatie.

>> Bekijk hier de voordelen van MailChimp


Alles draait om kennis!
Regelmatig organiseren wij kennissessies over verschillende e-mail marketing onderwerpen. Elk begin is moeilijk.

Qamel helpt je graag op weg in de wereld van e-mail marketing.

Vraag een gratis strategiesessie aan

VOLG ONS