Krachtige e-mail marketing software

Copernica is marketingsoftware voor e-mailmarketing, webpagina’s, mobile, social en print.

Copernica marketing software logoCopernica biedt krachtige en gebruiksvriendelijke software en is beschikbaar in meerdere talen. Meer dan 3.500 gebruikers vertrouwen dagelijks op de succesvolle werking van Copernica Marketing Software. Support is bij de software inbegrepen en er zijn geen opstartkosten.

Bekijk de introductie video

Copernica E-mail Marketing Software: de oplossing voor:

  • Het zelfstandig beheren van je eigen relaties. Maak je eigen databases en definieer zelf doelgroepen met behulp van selecties binnen Copernica. Copernica Marketing Software stelt je in staat werkelijk alle gegevens van je relaties op te slaan. Alle data die je verzamelt en opslaat, is te gebruiken voor het opstellen en verzenden van relevante marketingcampagnes.
  • Het maken, verzenden en analyseren van je e-mailmarketingcampagnes. Wil je makkelijk en snel een nieuwsbrief verzenden of liever een persoonlijke aanbodmail naar enkele relaties? Met Copernica maak je binnen enkele stappen je eigen professionele e-mailings.
  • Het snel en eenvoudig maken van de best converterende webpagina’s. Zorg voor een sterke groei van het aantal nieuwsbriefabonnees met prachtige webformulieren. Benieuwd naar je klanttevredenheid of de mening van je relatie over je nieuwste product? Maak met Copernica in slechts enkele stappen een enquête en ontdek wat er speelt bij je relaties.
  • Het altijd en overal bereiken van relaties. Verzend relevante SMS-berichten op het juiste moment naar de juiste relatie. Wil je daarbij één relatie of meerdere relaties tegelijk bereiken? Of liever een SMS-bericht koppelen als opvolgactie aan een e-mailing? Met Copernica kan het allemaal.
  • Het invoegen van social media aan je e-mailings. Dankzij de integratie van social media bereikt de inhoud van je e-mailings een veel groter publiek. Voeg social share-buttons toe aan je e-mailings of webpagina’s en laat je bestaande relaties jouw boodschap delen met anderen.
  • Een gepersonaliseerd pdf-document. Wil je graag een gepersonaliseerde kortingsbon meesturen als bijlage van een e-mailing? Of graag een gepersonaliseerde brochure aanbieden? Met Copernica beschik je over een sterke oplossing voor het opmaken en verzenden van PDF documenten & direct mails.
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Copernica?

Vraag vrijblijvend een copernica demonstratie aan >>

VOLG ONS