Meer marketingkracht met MailPlus

De prettigste software voor professionele e-mailmarketing

MailPlus is een e-mail marketing service provider met ruim 2.700 klanten in de Benelux. Sinds 2004 levert MailPlus e-mail marketing software. Deze cloud software wordt in eigen beheer onder het mom van ‘one size fits none’ ontwikkeld. Zo heeft MailPlus specifieke oplossingen voor marketeers, webwinkeliers en franchiseformules die door ruim 130 andere partners in de markt worden verkocht.

MailPlus is een e-mail marketing software die marketeers meer marketingkracht geeft. Niet oneindig veel functies in de software, maar functies die echt gebruikt worden en makkelijk en snel zijn toe te passen. Zo kun jij als marketeer succesvol zijn in e-mail marketing en verspil je geen tijd aan ingewikkelde applicaties.

E-mail marketing is geschikt voor elke organisatie. Maar niet alle organisaties zijn gelijk. Daarom biedt MailPlus 3 passende producten voor doelgerichte e-mail marketing:

  • Voor marketeers: Van professionele nieuwsbrief en slimme online enquêtes tot e-mail marketing automation.
  • Voor webshops: Profiteer van kant-en-klare automatische campagnes.
  • Voor franchiseformules: Laat bestanden en conversie groeien dankzij campagnes met lokale content.

Marcom: E-mailmarketing groeimodel voor marketeers

Marcom Mailer is de basis voor professionele e-mail marketing. Marcom Campaigns voegt hier extra functies aan toe om professionele (e-mail) marketing automation toe te passen. Start met Mailer en groei door wanneer je dat wilt of ga direct aan de slag met Campaigns als je een ervaren e-mail marketeer bent.

eCom: E-mail marketing groeimodel voor webshops

Omdat iedere webshop uniek is zijn er 2 verschillende versies van eCom. eCom Business is de basis voor professionele e-mail marketing voor webwinkeliers. eCom Enterprise voegt er extra functies aan toe en voorziet in complexe systeem integraties.

MailPlus Franchise: voor franchisegevers én franchisenemers

Met MailPlus Franchise gaan franchisegevers en franchisenemers samen aan de slag om e-mail marketing relevanter en succesvoller te maken. Een franchisegever voert de regie en maakt de centrale nieuwsbrief op en voegt landelijke content toe. Na publicatie van de centrale nieuwsbrief door de franchisegever, kan iedere franchisenemer zijn eigen content toevoegen en zijn eigen nieuwsbrief versturen naar zijn eigen klanten en contacten.

* Integreer MailPlus met CRM, ERP, CMS en e-commerce platformen

Voor meer succes in e-mail marketing heeft MailPlus diverse koppelingen en connectors ontwikkeld en beschikbaar voor zijn gebruikers. Zo is MailPlus te integreren in o.a. AFAS Profit, Exact, Archie CRM, Microsoft Dynamics CRM / NAV, Lightspeed (SEOShop), Magento, PrestaShop en WordPress. Zo worden gegevens automatisch gesynchroniseerd en profiteren gebruikers maximaal van de voordelen van geïntegreerde e-mail marketing. Ook zijn maatwerk koppelingen mogelijk.

De voordelen van MailPlus op een rijtje:

✓ De prettigste software (#1 koopreden van ruim 2.700 klanten).
✓ Gebruiksvriendelijke software; geen technische kennis nodig voor je perfecte e-mail marketing.
✓ Brede ondersteuning met trainingen, praktische kennis en directe telefonische support door een groot team van experts.
✓ Specifieke producten voor e-commerce, franchise-organisaties en grote corporates.
✓ Betaalbare software, professionele e-mail marketing met MailPlus heb je al vanaf € 82,50 per maand.

Ervaar zelf de marketingkracht van de MailPlus email marketing software

✓ 30 dagen lang onbeperkt toegang tot je account
✓ Gratis ondersteuning van het MailPlus Klantsucces-team
✓ Proefperiode stopt automatisch zonder verplichtingen

Ervaar zelf de marketingkracht van de MailPlus email marketing software
Probeer MailPlus 30 dagen gratis >>

VOLG ONS