Lead management

Lead management: 3 onderdelen die je moet inrichten

Qamel zet lead management tactieken in om doelstellingen te bereiken. Lead management bestaat uit:

  • Leadgeneratie 
    Heb je moeite met het werven van nieuwe leads? Hiervoor is relevante content nodig. Wij helpen je om deze content per fase te bedenken (aan de hand van de customer journey) en onze copywriters staan klaar om je te helpen met content creatie.
  • Lead scoring
    Bepalen van fit en engagement om opvolging aan te sturen. We hebben ervaring met het inrichten van leadscoring en de implementatie ervan. In onze whitepaper marketing automation geven we je alvast een paar praktijk tips voor de inrichting van leadscoring.
  • Lead nurturing
    Je krijgt genoeg leads binnen, maar hoe zorg je er nu voor dat ze ook converteren? Vaak is iemand niet gelijk klaar om een aankoop te doen, dan komt lead nurturing om de hoek kijken. Bij lead nurturing bouw je een band met een lead langzaam op, dit kan via e-mail maar opvolging is ook mogelijk via andere kanalen zoals telefoon en social media. Als marketing automation en e-mail specialisten helpen we je graag met het maken van geschikte content, het opzetten van e-mail series en automatische workflows.

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan nu een gratis lead nurturing sessie aan.

Lead management sessie
Wil je weten hoe je een lead nurturing strategie opzet waarmee je maximaal resultaat behaalt? Maak kennis met de aanpak van Qamel. Vraag de gratis sessie aan!
Vraag een gratis strategiesessie aan

VOLG ONS