Leadgeneratie

Bezoekers aantrekken en omzetten naar leads

Met relevante content via SEO, SEA of Social Media bezoekers naar je website brengen. Daar begint B2B leadgeneratie mee.  Je potentiële kopers zijn verwend door een overvloed aan informatie.

Samen met MarketingKarwei biedt Qamel de volgende leadgeneratie diensten aan:

  • Website ontwikkeling & optimalisatie
   Een website is hét belangrijkste visitekaartje van je bedrijf. Het is belangrijk om in een paar seconden een goede indruk van je bedrijf te geven. We zorgen voor een overzichtelijke website die websitebezoekers aanzet tot actie. Op deze manier gaan we samen voor meer omzet. Dit doen we door óf een gehele nieuwe website te bouwen óf door je huidige website te optimaliseren. Jij bepaalt zelf wat je voorkeur heeft. Het uiteindelijke doel is hetzelfde: een overzichtelijke en aantrekkelijke website die past bij het DNA van je bedrijf. Hiervoor leren wij eerst de dromen en de ambities van je bedrijf goed kennen zodat we dit kunnen vertalen naar de website.
  • Zoekmachine marketing
   Zoekmachine Marketing is dé oplossing voor het goed gevonden worden in zoekmachines. Waarom is dit zo belangrijk? De online concurrentie is moordend in nagenoeg elke branche. Wanneer je boven je concurrentie staat in zoekmachines gaat dit leiden tot meer omzet én een roodgloeiende telefoon. Iedereen wil natuurlijk bovenaan in Google staan, maar hoe blijf jij de concurrentie voor? Wij helpen je! Zoekmachine marketing bestaat er in twee smaken: gratis vindbaarheid (SEO ) en/of betaalde vindbaarheid (SEA). Jij bepaalt waarmee we het beste de dromen voor je bedrijf kunnen najagen.
  • Social media marketing
   Het opzetten van een effectieve social media campagne is tijdrovend en niet altijd even makkelijk. Terwijl dit juist kanalen zijn waarmee je gericht kunt ‘schieten’ op je doelgroep. Dit komt doordat LinkedIn, Instagram en Facebook zo ontzettend veel weten van hun gebruikers. Dankzij deze informatie kun jij heel gericht je doelgroep bepalen. Het grote voordeel? Je hoeft zelf niet meer op zoek naar gegevens van je (potentiële) klanten, dit is allemaal al voor je gedaan. Alleen nu komt het lastigste onderdeel, hoe ga je deze doelgroep effectief benaderen? Wij helpen je! We leren je bedrijf goed kennen zodat je dromen en ambities vertaald worden in social media berichten.
  • Sales en acquisitie
   Wij hebben onze eigen – tikkeltje eigenwijze – manier om voor jou nieuwe klanten binnen te halen en dus meer omzet. Hoe we dit doen? We zetten onze sympathieke salestijgers in. Zij hebben écht plezier in het voeren van een telefoongesprek. Zij benaderen mensen op een respectvolle en niet hijgerige manier. Het blijven terriërs, dat wel. Maar zij passen hun communicatie aan aan het type gesprek. Én aan het type klant. Klinkt logisch toch? Is het ook!
  • Marketing trainingen
   We leiden je personeel op zodat de basiskennis van marketing aanwezig is. Dit maakt ons niet overbodig als marketingpartner, maar het is juist een aanvulling op ons werk. Ons doel? Het marketingvuurtje aanwakkeren, de betrokkenheid van de hele organisatie laten toenemen en natuurlijk het bijbrengen van kennis. De marketeers van MarketingKarwei geven de  trainingen aan zowel bedrijven als particulieren.
Alles draait om kennis!
Regelmatig organiseren wij kennissessies over marketing automation en lead generatie. Elk begin is moeilijk.

Qamel helpt je graag op weg in de wereld van e-mail marketing.

Vraag een gratis strategiesessie aan

VOLG ONS