Marketing automation software

Bij Qamel werken we met twee verschillende marketing automation software pakketten: SharpSpring en Apsis. We vertellen je graag wat meer over deze twee mogelijkheden!

SharpSpring marketing automation

Marketing automation softwareMeer leads? En meer conversies? Het klinkt als een sprookje maar met SharpSpring als marketing automation tool wordt dit werkelijkheid.

SharpSpring biedt een compleet platform voor marketing en sales, met functionaliteiten zoals tracking, e-mail automation, lead scoring, CRM integratie en dynamische content. Qamel is een officiёle partner van SharpSpring, wij helpen je graag om aan de slag te gaan met marketing automation software.

SharpSpring herkent klanten al voordat je hun naam weet. Het legt de juiste verbindingen en laat je weten op welke pagina’s de klanten zijn geweest. Vervolgens kun je krachtige automatisering regels toepassen om de klanten dynamische content of gerichte e-mails te sturen op basis van hun waarschijnlijke interesses. SharpSpring is zo gebouwd dat het in staat is om zonder enkele problemen samen te werken met je bestaande systemen, zoals CRM, CMS en formulieren.

>> Over SharpSpring | SharpSpring prijslijst | SharpSpring diensten van Qamel

Apsis: Geavanceerde software voor e-mailmarketing en marketing automation

Marketing automation softwareSinds de oprichting in 2001, is APSIS de Scandinavische marktleider in het aanbieden van digitale marketing oplossingen. APSIS garandeert de perfecte gepersonaliseerde oplossingen met behulp van geavanceerde technologieën op het gebied van: e-mailmarketing, marketing automation en lead management. Qamel is de enige Apsis partner in Nederland.

APSIS is marketing automation software, ook geschikt voor e-mailmarketing en lead management. Sinds de oprichting in 2001 heeft APSIS meer dan 6000 klanten verspreid over 50 landen. APSIS heeft 9 kantoren verspreid over 7 landen waar meer dan 280 APSIS professionals werken.

>> Bekijk hier de voordelen van Apsis

Alles draait om kennis!
Benieuwd hoe SharpSpring voor jouw organisatie kan werken?
Vraag een gratis Sharpspring demo aan

VOLG ONS