Marketing automation software

Bij Qamel hebben we ervaring met verschillende marketing automation software pakketten. Momenteel zijn we over SharpSpring het meest enthousiast! SharpSpring staat net als wij op nr #1 in de 2018 Emerce100.

SharpSpring marketing automation

Marketing automation softwareMeer leads? En meer conversies? Het klinkt als een sprookje maar met SharpSpring als marketing automation tool wordt dit werkelijkheid.

SharpSpring biedt een compleet platform voor marketing en sales, met functionaliteiten zoals tracking, e-mail automation, lead scoring, CRM integratie en dynamische content. Qamel is een officiёle partner van SharpSpring, wij helpen je graag om aan de slag te gaan met marketing automation software.

SharpSpring herkent klanten al voordat je hun naam weet. Het legt de juiste verbindingen en laat je weten op welke pagina’s de klanten zijn geweest. Vervolgens kun je krachtige automatisering regels toepassen om de klanten dynamische content of gerichte e-mails te sturen op basis van hun waarschijnlijke interesses. SharpSpring is zo gebouwd dat het in staat is om zonder enkele problemen samen te werken met je bestaande systemen, zoals CRM, CMS en formulieren.

>> Over SharpSpring | SharpSpring prijslijst | SharpSpring diensten van Qamel

Alles draait om kennis!
Benieuwd hoe SharpSpring voor jouw organisatie kan werken?
Vraag een gratis Sharpspring demo aan

VOLG ONS