SharpSpring marketing automation

#1 marketing automation software van Nederland (Emerce100 )

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Alle voordelen van SharpSpring op een rijtje

Meer leads (en betere)
Vanaf het moment dat iemand een website bezoekt gaat SharpSpring aan de slag met tracking. Identificeer anonieme bezoekers met de VisitorID tool, maak gebruik van dynamische formulieren, optimaliseer campagnes en integreer social media.

Leads converteren naar sales
Elk paginabezoek, ingevuld formulier, aanmelding voor een evenement, of klik in een e-mail: in SharpSpring kom je alles te weten over een bezoeker. Stuur geautomatiseerde e-mails op basis van gedrag en gebruik lead scoring om ‘hot leads’ te identificeren voor sales.
SharpSpring marketing automation

Inzicht in de ROI
Analyseer campagnes en bekijk de echte ROI van je marketingactiviteiten: met rapportages op maat, formulier inzichten, Adwords integraties en workflow analyses heb je alle statistieken inzichtelijk.

Betaalbaar
Één van de drempels om niet met marketing automation te starten is vaak de hoge kosten. Nu hoef je hier bij SharpSpring geen zorgen om te maken, prijzen beginnen namelijk al vanaf 360 euro per maand. Bekijk hier de prijslijst.

Als gecertificeerd partner van SharpSpring levert Qamel verschillende diensten: onboarding, SharpSpring trainingen, ondersteuning bij import en synchronisatie, SharpSpring e-mail en automation. Lees hier meer over de SharpSpring diensten.

Waarom SharpSpring als marketing automation

Alles draait om kennis!
Benieuwd hoe SharpSpring voor jouw organisatie kan werken?
Vraag een gratis Sharpspring demo aan

VOLG ONS