Marketing automation diensten

Marketing automation. Als je de term opzoekt krijg je in Google maar liefst 10,7 miljoen resultaten. En waarschijnlijk heb je er al verschillende dingen over gelezen, gehoord en misschien werk je er al zelfs mee.

Bij Qamel helpen we je graag net dat ene stapje verder met marketing automation. Of je nu nog een complete beginner bent, of al een professional. Hieronder onze marketing automation diensten op een rijtje:

  • Marketing automation software: bekijk ons marketing automation pakket SharpSpring.
  • Marketing automation strategie: ga met ons aan de slag met het formuleren van jaardoelstellingen, strategieën en een activiteitenplan.
  • Marketing automation onboarding: begin vandaag nog met marketing automation. We helpen je met de inrichting, geven je uitleg over de functies en bieden ondersteuning gedurende de eerste twee maanden.
  • Lead management: we helpen je met het vraagstuk van lead generatie (meer leads!), het inrichten van lead scoring (beter inzicht in leads!) en lead nurturing workflows (beter converterende leads!)

Een voortdurende instroom van nieuwe leads is een voorwaarde voor succes bij marketing automation. Qamel werkt samen met verschillende partijen om jouw inbound marketing te versterken en nieuwe klanten binnen te halen. Of je nu SEO, SEA, offline of andere online campagnes wilt uitvoeren, soms heb je extra “handjes” nodig om de klus te klaren.

MarketingKarwei is de partner van Qamel voor het leveren van marketeers die jou tijdelijk of gedurende een langere periode kunnen ondersteunen:

  • Zij zijn degene die de omzet voor je “binnen harken”.
  • Hun drive? De omzet van klanten verhogen door ze te helpen hun dromen na te jagen.
  • Hun DNA? Gezond commercieel, ‘denkers en doeners’ en ontzettend resultaatgericht.

Het realiseren van je ambities: daar huur jij MarketingKarwei voor in.

MarketingKarwei is namelijk opgericht omdat ze zagen dat veel ondernemers meer dan genoeg marketingideeën hadden. Maar om ze echt uit te voeren, daar was vaak geen tijd of mankracht voor.

Of wil je meer weten over Marketing Automation? Download dan onze whitepaper Marketing Automation!

Whitepaper marketing automation
Hoe haal je nu het meeste uit marketing automation? Download onze whitepaper voor tips op het gebied van campagnes, workflows en lead scoring.
Download nu de whitepaper

VOLG ONS