Marketing automation diensten

Marketing automation. Als je de term opzoekt krijg je in Google maar liefst 10,7 miljoen resultaten. En waarschijnlijk heb je er al verschillende dingen over gelezen, gehoord en misschien werk je er al zelfs mee.

Bij Qamel helpen we je graag net dat ene stapje verder met marketing automation. Of je nu nog een complete beginner bent, of al een professional. Hieronder onze marketing automation diensten op een rijtje:

  • Marketing automation software: bekijk ons marketing automation pakket SharpSpring.
  • Marketing automation strategie: ga met ons aan de slag met het formuleren van jaardoelstellingen, strategie├źn en een activiteitenplan.
  • Marketing automation onboarding: begin vandaag nog met marketing automation. We helpen je met de inrichting, geven je uitleg over de functies en bieden ondersteuning gedurende de eerste twee maanden.
  • Lead management: we helpen je met het vraagstuk van lead generatie (meer leads!), het inrichten van lead scoring (beter inzicht in leads!) en lead nurturing workflows (beter converterende leads!)
Whitepaper marketing automation
Hoe haal je nu het meeste uit marketing automation? Download onze whitepaper voor tips op het gebied van campagnes, workflows en lead scoring.
Download nu de whitepaper

VOLG ONS