E-mail automation: SharpSpring Mail+

SharpSpring Mail+ is e-mail marketing met een extra ‘+’. Het biedt de functionaliteiten en deliverability die je kan verwachten van een e-mail service provider, maar gaat dan nét een stap verder met e-mail marketing automation functionaliteiten die je meer inzicht geven in contacten.

SharpSpring e-mail marketing automation is een ideale match voor organisaties die volledige marketing automation platformen in overweging nemen, maar er nog niet helemaal klaar voor zijn. SharpSpring mailplus is het bruggetje tussen e-mail marketing en marketing automation, met functionaliteiten geschikt voor organisaties van elke omvang.

Benieuwd naar de mogelijkheden van SharpSpring e-mail? Vraag dan een vrijblijvende SharpSpring demo aan.

De functionaliteiten van SharpSpring Mail+ op een rijtje:

  • E-mail editor: ga direct aan de slag met templates en e-mails in de SharpSpring ‘WYSIWYG’ editor en “what you see is what you get”. Door de drag & drop mogelijkheden werk je gemakkelijk met onder andere tekstvelden, afbeeldingen en kolommen.
  • Geavanceerde e-mail rapportages: met real-time statistieken, mogelijkheden voor A/B testen en aanpasbare rapportages.
  • Landingspagina’s en blogs: op basis van de standaard templates in SharpSpring kan je gelijk aan de slag met het opzetten van landingspagina’s en blogs.
  • E-mail automation: betrek contacten op het juiste moment in de customer journey, door automatische workflows en taken.
  • Contactmanager: de contactmanager is het geïntegreerde CRM systeem van SharpSpring, met alle contacten op één plek. Bekijk per persoon een tijdlijn met bezochte webpagina’s, kliks in e-mails en ingevulde formulieren.
  • SharpSpring formulieren: met SharpSpring formulieren heb je geen web developer nodig. Met de drag & drop editor bepaal je gemakkelijk de velden en kan je gelijk aan de slag.
  • Dynamische e-mail content: specifieke content voor persona’s? Personalisatie? Content op basis van profielinformatie? Check, allemaal opties in SharpSpring.

Verschillen tussen SharpSpring en SharpSpring Mail+

In de onderstaande tabel worden de verschillen tussen SharpSpring marketing automation en SharpSpring e-mail toegelicht:

sharpspring e-mail

* Gelimiteerd tot 100 dynamische lijsten ** Gelimiteerd tot 20 taken, 20 workflows, 2 taken met maximaal 5 regels per taak,  2 workflows met maximaal 5 events per workflow *** Gelimiteerd tot 5 funnels met maximaal 6 pagina’s ieder **** Gelimiteerd tot 20 blogberichten.

Wil je meer weten over SharpSpring marketing automation? Bekijk dan hier alle voordelen.

Alles draait om kennis!
Regelmatig organiseren wij kennissessies met betrekking tot marketing automation. Elk begin is moeilijk.

Qamel helpt je graag op weg in de wereld van marketing automation.

Vraag een gratis strategiesessie aan

VOLG ONS