U ziet deze pagina omdat u mogelijk op zoek bent naar de afzender van een e-mail bericht. Of u wilt misschien weten waar de landingspagina die u ziet gehost wordt of wie de eigenaar is van het domein in-box.nl.

Qamel is de eigenaar van dit domein en verstuurt e-mail voor opdrachtgevers via het domein in-box.nl.


in-box.nl wordt gebruikt voor de ondersteuning van e-mailings en landingspagina’s voor klanten van Qamel


Alleen permissie e-mail

Deze site wordt gebruikt voor de ondersteuning van e-mailings van www.qamel.nl. Alle e-mail campagnes worden uitgevoerd op basis van adreslijsten van opdrachtgevers. De opdrachtgevers zijn met Qamel overeengekomen dat:

  • Uitsluitend gewerkt wordt met adreslijsten, die eigendom zijn van de opdrachtgever
  • Opdrachtgevers garanderen dat adressen via “opt-in” of “double opt-in” permissie is verkregen danwel
  • De adressen van personen zijn, waarmee opdrachtgever al eerder via e-mail heeft gecorrespondeerd
  • Qamel de adressen nooit voor andere doeleinden zal gebruiken dan bedoeld door opdrachtgever
  • Qamel de adressen nooit aan derden verstrekt

Altijd kunnen uitschrijven

Personen of instellingen die via Qamel e-mail ontvangen kunnen gemakkelijk achterhalen van wie de e-mail afkomstig is en voor welke opdrachtgever de e-mail verstuurd is. Tevens zorgen wij ervoor dat er in de e-mail altijd een mogelijkheid is om uit te schrijven. Bent u eenmaal uitgeschreven voor een bepaalde opdrachtgever, dan zullen wij u niet meer in vervolgmailingen aanschrijven. Uit kunt zich uitschrijven door een eenvoudig formulier in te vullen of een reply te sturen op de mailing.

Als u GEEN e-mail wilt ontvangen van de opdrachtgever via Qamel verzoeken wij u het volgende te doen:

  1. Ga naar het oorspronkelijke e-mail bericht en gebruik de “uitschrijven” of “unsubscribe” link, meestal onderaan het bericht of
  2. Geef een reply op het oorspronkelijke e-mail bericht met het onderwerp “uitschrijven”, “verwijderen” of een andere tekst die duidelijk maakt dat u uitgeschreven wilt worden of
  3. Stuur het oorspronkelijke e-mail bericht naar helpdesk@qamel.nl

In-box.nl geeft opdrachtgevers de ruimte om zich te presenteren

Qamel heeft bewust gekozen voor het gebruiken van een neutrale domeinnaam voor het versturen van e-mail voor opdrachtgevers. Wij doen dit in het belang van de opdrachtgevers. Het geeft de opdrachtgever de mogelijkheid om bepaalde diensten uit te besteden. Wij maken gebruik van een zogenaamde “subdomein naam” om de mail herkenbaar te maken als zijnde afkomstig van de opdrachtgever.

Vragen? Ga naar het contactformulier.