Over Qamel

Meer dan 10 jaar ervaring en expertise

Qamel is één van de eerste full service e-mail marketing bureaus van Nederland. Al vanaf 2002 zijn wij expert in e-mail communicatie. Onze medewerkers beschikken over opleiding en track-records op hoog niveau in de online- en marketingcommunicatie en deskundigheid op het gebied van IT en internet.

Qamel verzorgt het hele traject van e-mail campagnes voor met name B-to-B- en goede doelen, maar ook B-to-C organisaties en andere non-profits. Als je een second opinion op je strategie wilt, of bezig bent met een plan van aanpak, dan kun je een beroep op ons doen. We springen op elk niveau in het e-mail marketing traject in om je te ondersteunen.

Emerce 100 2017In april 2017 is Qamel door Emerce uitgeroepen tot het één van de beste e-mailmarketing bureaus van Nederland! Beslissers op het gebied van online marketing, ICT en e-business gaven Qamel een waardering van 4,5 ster. Qamel is gewaardeerd voor kennis, prijs-kwaliteitsverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Naast e-mailmarketing is Qamel ook een echte specialist op het gebied van marketing automation. In 2016 behoorde Qamel ook tot de categorie beste e-mailmarketing bureaus.

Vakkennis, eenvoud en commitment

Naast kennis en ervaring staat bij Qamel een aantal waarden centraal. Door onze gestroomlijnde processen, duidelijke prijsstructuur en praktische benadering wordt zakendoen met Qamel eenvoudig. We werken vanuit jouw wensen en richten ons op het resultaat voor jullie. Kortom: Qamel staat voor vakkennis, eenvoud en commitment.

Team dat resultaten voor klanten behaalt

Qamel heeft een enthousiast team voor je klaar staan, met mensen die niets liever doen dan resultaat voor jou als klant behalen. Je krijgt een eigen contactpersoon, die al jouw specifieke eisen en wensen kent en weet wat er speelt in je organisatie en je daardoor optimaal kan bedienen. Maak kennis met het Qamel team.

Tientallen referenties

Wij voelen ons thuis in business-to-business en organisaties die zich bezig houden met goede doelen. Maar tot onze opdrachtgevers behoren ook enkele business-to-consumer bedrijven. Onze opdrachtgevers zijn:

  • Marketing Managers
  • Sales Managers
  • Communicatie Managers
  • E-marketeers
  • Ondernemers

Hier vind je een greep uit ons klantenbestand.

Alles draait om kennis!
Qamel assisteert bij e-mail campagnes, geeft advies en heeft de tools.
Vraag een gratis strategiesessie aan

VOLG ONS