KWF Kankerbestrijding Powered by Qamel

Qamel sponsort e-mailingsLogo Alpe d'HuZes

Alle kennis en kunde zetten de e-mailmarketing specialisten van Qamel in om campagnes voor KWF Kankerbestrijding uit te voeren om onderzoek tegen kanker mogelijk te maken, informatie te verstrekken en donateurs te werven. Net als vorig jaar levert Qamel een extra bijdrage aan de Alpe d’HuZes, door de e-mailings rondom deze campagne te verzorgen.

Over Qamel

Qamel is één van de eerste full service e-mail marketing bureaus van Nederland. Al vanaf 2002 zijn wij expert in e-mail communicatie. Qamel verzorgt het hele traject van e-mail campagnes voor B2B organisaties en goede doelen, maar ook B2C organisaties en andere non-profits. Als je een second opinion op je strategie wilt, of bezig bent met een plan van aanpak, dan kun je een beroep op ons doen. Bekijk onze referenties en opdrachtgevers.

Qamel heeft een enthousiast team klaar staan, met mensen met een hoog kennisniveau op het gebied van online- en marketingcommunicatie en die met hun deskundigheid elke uitdaging aangaan om doelstellingen te behalen die de organisatie nastreeft. We springen op elk niveau in het e-mail marketing traject in om je te ondersteunen. Van het bepalen van de strategie, het maken van een template tot het verzenden van e-mailcampagnes en het analyseren van resultaten.

Qamel beste e-mailmarketing bureau Emerce Logo

In april 2016 is Qamel door Emerce uitgeroepen tot het beste e-mailmarketing bureau van Nederland! Qamel is in de Emerce100 als beste gewaardeerd op het gebied van kennis, prijs-kwaliteitsverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Beslissers op het gebied van online marketing, ICT en e-business gaven Qamel een waardering van 5 sterren. Lees hier de reactie van onze CEO Bert-Jan van Rein.

Een goed advies, de basis voor succesvolle e-mailmarketing

Stuur je regelmatig een nieuwsbrief en wil je weten hoe je je nieuwsbrief kunt verbeteren? Doe de proef en vraag ons gratis en vrijblijvend om verbeterpunten.

Is je nieuwsbrief al perfect maar wil je nu weten hoe je een strategie opzet waarmee je je marketingbudget maximaal benut en resultaat behaalt? Maak met ons een plan in een intensieve strategie sessie. In deze volledig op jou afgestemde sessie helpen we jou verder om je strategie op te zetten.

Lees meer over e-mail marketing op onze blog.

Alles draait om kennis!
Iedere maand de nieuwste blog artikelen, praktijkcases en trends als eerste in je inbox?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief >>

VOLG ONS