GRATIS Mini-Workshop E-mail Marketing

describe the imageWil je snel je e-mail marketing kennis en ideeën opfrissen? Kom dan naar een van onze workshops. Onder het genot van een drankje en een hapje, praten we je bij. Ook ontmoet je collega e-marketeers.

Of je nu al gestart bent met e-mail marketing en je nog wat advies kunt gebruiken bij het opstarten, twijfelt of e-mail marketing wel een geschikt middel is binnen je marketingmix of wilt weten wat echt helpt om resultaten te boeken, na de workshop zijn je kennis en ideeën opgefrist.

Je kunt kiezen uit 2 specifieke onderwerpen:

  • Content en Design E-mail Marketing
  • Best Practices E-mail Marketing

Content en Design E-mail Marketing

E-mail Marketing Content en DesignDe content van je e-mailings vormt de kern van e-mail marketing. Als e-marketeer blijft het een uitdaging om de juiste content in de juiste vorm te aan de juiste doelgroep te kunnen aanbieden. Wat is goede en effectieve content?

Een goed design voor e-mail templates stelt andere eisen aan HTML dan websites. Het design moet geschikt zijn om in alle e-mailprogramma’s goed over te komen; hoe overwin je die beperkingen?

Inschrijven Mini-Workshop Content en Design

Best Practices E-mail Marketing

E-mail marketing best practicesBij e-mail marketing komt veel kijken. Hoe verzamel je adressen voor je campagnes? Hoe zorg je ervoor dat je boodschap relevant is? En hoe kun je door middel van testen je resultaat verbeteren?

In 2 uur tijd ken je de best practices van e-mail marketing en kun je morgen nog aan de slag.

Inschrijven Mini-Workshop E-mail Marketing Best Practices

Voorwaarden Workshops

De workshop is gratis. Helaas blijkt dat sommigen zich op het laaste moment afmelden. Indien je je binnen 2 werkdagen voor de Workshop afmeldt of niet verschijnt, brengen wij € 95,00 (excl. BTW) in rekening als tegemoetkoming in de kosten die wij hebben moeten maken. Wij houden ons het recht voor om deelnemers die kennelijk niet tot onze doelgroep behoren te weigeren. Ook houden wij ons het recht voor om kosten in rekening te brengen als u deelneemt aan meer dan één workshop.

Alternatief: In-Company workshop op maat

Het is onmogelijk om in een korte tijd alle aspecten van e-mail marketing even diepgaand te behandelen. Daarom bieden wij aan om de course ‘In-Company’, bij jouw op locatie, te verzorgen. Nodig hierbij alle belanghebbende partijen (sales, marketing en webmaster) uit zodat er concreet op aspecten en mogelijkheden kan worden ingegaan.

Aan de hand van een korte intake, bieden wij een aangepast programma aan dat is afgestemd op jouw situatie, wensen of aandachtsgebieden. Van de kosten zul je niet schrikken. Vraag naar de mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd in een ‘In-Company’ Workshop E-mail Marketing? Neem contact op met één van onze consultants om de ‘In-Company’ workshop in te plannen.

Alles draait om kennis!
Regelmatig organiseren wij kennissessies over verschillende e-mail marketing onderwerpen. Elk begin is moeilijk.

Qamel helpt je graag op weg in de wereld van e-mail marketing.

Vraag een gratis strategiesessie aan

VOLG ONS