Wie zijn wij

Qamel staat voor vakkennis, eenvoud en commitment

Qamel verzorgt het hele traject van marketing automation en e-mail campagnes voor met name B-to-B- en goede doelen, maar ook B-to-C organisaties en andere non-profits. Naast kennis en ervaring staat bij Qamel een aantal waarden centraal. Door onze gestroomlijnde processen, duidelijke prijsstructuur en praktische benadering wordt zakendoen met Qamel eenvoudig. We werken vanuit jouw wensen en richten ons op het resultaat voor jullie. Kortom: Qamel staat voor vakkennis, eenvoud en commitment.

Team dat resultaten voor klanten behaalt

Qamel heeft een compact enthousiast team voor je klaar staan, met mensen die niets liever doen dan resultaat voor jou als klant behalen. Je krijgt een eigen contactpersoon, die al jouw specifieke eisen en wensen kent en weet wat er speelt in je organisatie en je daardoor optimaal kan bedienen. Qamel is opgericht door Bert-Jan van Rein, een veteraan in online business, guru op het gebied van marketing automation en e-mail marketing. Bert-Jan’s specialiteit is strategie en integratie.

Tientallen referenties

Wij voelen ons thuis in business-to-business en organisaties die zich bezig houden met goede doelen. Maar tot onze opdrachtgevers behoren ook enkele business-to-consumer bedrijven. Onze opdrachtgevers zijn:

  • Marketing Managers
  • Sales Managers
  • Communicatie Managers
  • E-marketeers
  • Ondernemers

Hier vind je een greep uit ons klantenbestand.

Alles draait om kennis!
Qamel assisteert bij e-mail campagnes, geeft advies en heeft de tools.
Vraag een gratis strategiesessie aan

VOLG ONS