Doorgewinterde specialist in SharpSpring

Sinds 2016 zijn we overgeschakeld op SharpSpring. Dat is nu het enige platform dat we gebruiken voor onze klanten. Daarom zijn wij dè SharpSpring consultants en weten we meer over SharpSpring dan welk ander bureau ook.

In 2002 begonnen we met de beste te worden in e-mail marketing. Dat werd beloond met twee keer #1 in de Emerce100. E-mail marketing werd marketing automation en sales automation.

Qamel staat voor vakkennis, eenvoud en commitment

Qamel verzorgt het hele traject van marketing automation en e-mail campagnes voor met name B2B, maar ook voor goede doelen B2C organisaties en andere non-profits. Naast kennis en ervaring staat bij Qamel een aantal waarden centraal: vakkennis, eenvoud en commitment.

Resultaten voor klanten op de eerste plaats

Qamel zet de marketing automation expertise in om resultaten van klanten te verbeteren. Eventueel schakelen we partners in om specifieke taken uit te voeren zoals online advertenties, website ontwikkeling of integraties. We kunnen ook prima schakelen met jouw bestaande leveranciers. Tot 2021 werkten we met een team e-mail marketing en automation consultants maar sinds 2021 werken we als duo en schakelen we partners in als het nodig is.

Tientallen referenties

Wij voelen ons thuis in business-to-business en organisaties die zich bezig houden met goede doelen. Maar tot onze opdrachtgevers behoren ook enkele business-to-consumer bedrijven. Onze opdrachtgevers zijn:

  • Marketing Managers
  • Sales Managers
  • Communicatie Managers
  • E-marketeers
  • Ondernemers

Hier vind je een greep uit ons klantenbestand.

Alles draait om kennis!
Qamel assisteert bij e-mail campagnes, geeft advies en heeft de tools.
Vraag een gratis strategiesessie aan

VOLG ONS