Wie zijn wij

BERTJAN VAN REIN

De oprichter van Qamel

De oprichter van Qamel is een beetje het manusje van alles. Bert-Jan houdt van presenteren en marketing en is verzot op de technologie achter de mailingen. Een e-commerce expert in hart en nieren.

Quote “Waar een wil is, ontstaat een weg.”

MIEKE VAN REIN

Legal & Finance

Als managing partner zorgt Mieke, met haar 20 jaar ervaring in marketing en communicatie op zak, voor de fundering van de samenwerking met klanten en partners van Qamel.

Quote “Effectieve communicatie is 20% kennis en 80% gevoel bij die kennis.” – Jim Rohn

INGE VAN LIESHOUT

Managing Partner

Een enthousiaste consultant met ruim 10 jaar ervaring in marketing en automatisering. Inge is een tech geek, een expert in procesdenken en een klantgerichte ondernemer.

Quote “Het leukste cadeau dat je aan iemand kan geven: Luisteren, Liefde, Knuffel en Tijd.

Qamel staat voor vakkennis, eenvoud en commitment

Qamel verzorgt het hele traject van marketing automation en e-mail campagnes voor met name B-to-B- en goede doelen, maar ook B-to-C organisaties en andere non-profits. Naast kennis en ervaring staat bij Qamel een aantal waarden centraal. Door onze gestroomlijnde processen, duidelijke prijsstructuur en praktische benadering wordt zakendoen met Qamel eenvoudig. We werken vanuit jouw wensen en richten ons op het resultaat voor jullie. Kortom: Qamel staat voor vakkennis, eenvoud en commitment.

Team dat resultaten voor klanten behaalt

Qamel heeft een compact enthousiast team voor je klaar staan, met mensen die niets liever doen dan resultaat voor jou als klant behalen. Je krijgt een eigen contactpersoon, die al jouw specifieke eisen en wensen kent en weet wat er speelt in je organisatie en je daardoor optimaal kan bedienen. Qamel is opgericht door Bert-Jan van Rein, een veteraan in online business, guru op het gebied van marketing automation en e-mail marketing. Bert-Jan’s specialiteit is strategie en integratie.

Tientallen referenties

Wij voelen ons thuis in business-to-business en organisaties die zich bezig houden met goede doelen. Maar tot onze opdrachtgevers behoren ook enkele business-to-consumer bedrijven. Onze opdrachtgevers zijn:

  • Marketing Managers
  • Sales Managers
  • Communicatie Managers
  • E-marketeers
  • Ondernemers

Hier vind je een greep uit ons klantenbestand.

Alles draait om kennis!
Qamel assisteert bij e-mail campagnes, geeft advies en heeft de tools.
Vraag een gratis strategiesessie aan

VOLG ONS