Online marketing partners van Qamel

Alle kennis in huis met deze partners

Qamel werkt samen met diverse partners op het gebied van e-mailmarketing en marketing automation. Dat wil zeggen dat Qamel graag specialisten inschakelt als dat voor klanten nodig is. Hieronder zie je een paar die organisaties c.q. personen, die kunnen helpen.

Marqetinge

Inge Manders kan niet stilzitten of stilstaan, liefst geeft ze ondernemers algemeen online marketing advies en ondersteuning. Ze wordt blij en krijgt voldoening als ze mensen en ondernemers kan helpen met marketing. Weet toevallig ook alles van mail en workflows maken in SharpSpring.

>> Meer over Marqutinge

WebVooruit

Zelf zegt WebVooruit: “Met 20 jaar online ervaring, werkend voor A-merken, MKB en ZZP-ers, is er bij WebVooruit voor iedereen een oplossing“. Wij kennen WebVooruit in de persoon van Colin Myerscough. Een optimistische alleskunner, maar dan vooral aan de technische kant. Hij heeft met ons menig SharpSpring koppeling gerealiseerd.

>> Meer over WebVooruit

Epurple

Een stabiel team van tien online experts die ontzettend veel creativiteit en gedrevenheid in zich hebben. Leadgeneratie is één van hun belangrijke specialiteiten. En super-fijn dat ze precies weten hoe je het laat aansluiten met marketing automation (SharpSpring).

>> Meer over ePurple

Marketing Karwei

Bijna twintig toppers in concrete marketing staan klaar om jouw interim marketeer te zijn. Onder leiding van enthousiateling Rick Kwakkel, is dit team de afgelopen 12 maanden hard gegroeid. Marketing automation nemen ze altijd mee in hun propositie.

>> Meer over de diensten van Marketing Karwei

Alles draait om kennis!
Qamel assisteert bij e-mail campagnes, geeft advies en heeft de tools.
Vraag een gratis strategiesessie aan

VOLG ONS