E-marketing partners van Qamel

Alle kennis in huis

Qamel werkt samen met diverse partners op het gebied van e-mailmarketing en marketing automation. Dat wil zeggen dat Qamel niet gebonden is aan specifieke (software) leveranciers. Wel heeft Qamel ruime ervaringen met organisaties, die kunnen voorzien in verschillende ondersteunende vormen van dienstverlening.

Marketing software partners

SharpSpring

SharpSpringMeer leads? En meer conversies? SharpSpring biedt een compleet platform voor marketing en sales, met functionaliteiten zoals tracking, e-mail automation, lead scoring, CRM integratie en dynamische content. Qamel is een officiёle Gold partner van SharpSpring in Nederland, wij helpen je graag om aan de slag te gaan met marketing automation software.

SharpSpring herkent klanten al voordat u hun naam weet. SharpSpring legt de juiste verbindingen en laat u weten op welke pagina’s bezoekers zijn geweest. Vervolgens kunt u krachtige automatisering regels toepassen om de prospects en klanten dynamische content of gerichte e-mails te sturen op basis van hun waarschijnlijke interesses.

>> Meer over SharpSpring

Copernica

Copernica softwareCopernica Software is een e-mail tool dat oplossingen biedt om e-mail marketing, social media en website marketing volledig te integreren. Deze verschillende media sluiten vervolgens naadloos op elkaar aan, waardoor je campagnes volledig afgestemd worden op een bepaald segment van je doelgroep. Je kunt het pakket ook alleen voor je e-mailings gebruiken. Qamel is geregistreerd partner van Copernica.

>> Meer over Copernica

MailChimp

Op zoek naar gebruiksvriendelijke software om in contact te blijven met je doelgroep? Gebruik MailChimp voor nieuwsbrieven, e-mailmarketing campagnes en om een strategie formuleren voor je online communicatie. MailChimp is met 15 miljoen gebruikers ’s werelds grootste e-mail marketing platform. Van kleine e-commerce winkels tot grote online retailers.

>> Meer over MailChimp

Alles draait om kennis!
Qamel assisteert bij e-mail campagnes, geeft advies en heeft de tools.
Vraag een gratis strategiesessie aan

VOLG ONS